Over Advotura

ADVOTURA is een full-service advocatenkantoor dat samen 80 jaar ervaring vertegenwoordigt in diverse domeinen van het recht.

Onze visie

Wij verlenen deskundig en up-to-date advies op maat van elke cliënt en een correcte, discrete én doeltreffende behartiging van de ons toevertrouwde belangen.

Kwaliteit bereiken we door:

  • Continuïteit: we bieden stabiliteit en zekerheid aan onze cliënten en onze medewerkers.
  • Teamwork: voor de materies die wij behandelen hebben we experts in huis, die complementair zijn en samen uw belangen verdedigen.
  • Deskundigheid: 80 jaar ervaring in een gespecialiseerd team van juristen laat ons toe u op en top deskundigheid te garanderen.
  • Efficiëntie: we zorgen voor een geïndividualiseerde oplossing en een excellente begeleiding.
  • Informatie: we beschikken over de modernste technologieën en alle juridische databases om zelf kennis en informatie te verwerken en deze professioneel te delen met onze cliënten, rechtbanken en overheden.

Ons team

ADVOTURA bestaat uit een professioneel team van administratieve medewerkers en advocaten, gespecialiseerd in een brede waaier van rechtstakken. Reken daarbij ook ons professioneel netwerk van externe partners (fiscalisten, revisoren, geneesheren, architecten, specialisten,…) en u begrijpt dat uw dossier bij ons in goede handen is. Uw zaak wordt van A tot Z opgevolgd door één dossierbeheerder.

Lid van Avolink